Biela blúzka s krátkym rukávom

27,90 € 

ry0406_15981

Dámy, ak hľadáte jednoduchý a zároveň elegantný doplnok, tak vo Vašom šatníku by zaručene nemali chýbať naše blúzky. Kúzlo týchto blúzok Vám zaručuje, že budete v každej situácií vyzerať skvele. Akékoľvek štýly a farby Vám uľahčia prácu s hľadaním tej, ktorá Vám sadne na 100%.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske topy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske blúzky na každú postavu sa vyznačujú pestrými farbami a motívmi kvetov. Blúzka nie je len obyčajný druh oblečenia, ale je to kúsok, s ktorým rozžiarite a očaríte Vaše okolie. Pohodlné a zároveň zvodné - nechajte tieto vlastnosti, aby vstúpili do Vášho šatníka a zaručene neoľutujete. Športové, romantické, s nápisom, bez nápisu alebo s výstrihom. Skvelý výber, pri ktorom si každá príde na to svoje. Práve pri týchto blúzkach si budete istá, že ste našli to svoje pravé “JA”. Po kúpe zostanete očarená hneď dva krát. 

Prvý krát, keď ju zbadáte a druhý krát, keď okúsite jej kvalitný a príjemný materiál. Doplňte si svoj outfit modernou sukňou z našej kolekcie, ktorá zvýrazní Vaše boky a lodičkami na vysokom opätku dotvoríte konečný look. Ak Vás práve čaká náročnejší deň plný vybavovačiek, tak zvoľte radšej pohodlnejšie balerínky alebo sandálky. Plánujete sa domov vrátiť až neskoro v noci? Nenechajte nič na náhodu a zoberte si so sebou aj dámske sako. S nami je nákup zábavou.

 

Materiál: 100% bavlna

 

ROZMER DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B) DĹŽKA RUKÁVOV (C) DĹŽKA RUKÁVOV (D)
Univerzálny      67 52 30 12

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie