Letné žabky ružovej farby ozdobené kvetinou

15,50 € 

CK32P_18910

Šľapky sú obľúbenou letnou obuvou u žien všetkých vekových kategórii a štýlov obliekania. Ich využitie určite oceníte počas horúčav, kedy Vaše nohy pohladí jemný letný vánok. Doprajte svojím chodidlám kráčanie s ľahkosťou.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Šľapky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske šľapky patria medzi letnú obuv, ktorá je obľúbená najmä v horúcich slnečných dňoch. Táto jednoduchá a pritom tak prakticky využiteľná obuv Vám poskytne maximálny komfort počas celého dňa. Dámske šľapky sú spomedzi všetkých druhov obuvi preferované najmä tým, že sú ľahko nazúvateľné. Nájdu sa u všetkých vekových kategórií, pretože sa nemusíte trápiť s remienkami či zložitým zapínaním.

V našej ponuke dámskych šľapiek nájdete rôzne farebné variácie, ozdobné motívy, aplikácie v podobe kamienok, mašličiek, strapcov a mnoho iných vzorov. Využiť ich môžete nielen na letnej dovolenke, ale aj na prechádzke, či bežnom každodennom nosení. Svojím elegantným vzhľadom zaručia, že  kombinovanie Vášho outfitu bude pre Vás hračkou.


Materiál: tkanina + guma


ROZMER  VNÚTORNÁ DĹŽKA 
3623.5
3724
3824.8
3925.5
4026
4127

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • MateriálTkanina
  • FarbaRužová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie