Praktická čierna peňaženka so zlatou sponou pre elegantné dámy

11,50 € 

S-160 BLK_4862

Každá žena má rada pekné a kvalitné veci. Je dobre známe, že ženy si dajú záležať na výbere tých správnych módnych doplnkov. Medzi takéto doplnky patria aj dámske peňaženky. Aj keď je peňaženka schovaná v kabelke, počas dňa ju niekoľkokrát vytiahneme a práve v takýchto chvíľach túžime vlastniť peňaženku, ktorú nám pochváli každá kamarátka.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske peňaženky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Peňaženka je niečo, čo vlastníme už od útleho veku. Už ako maličké deti sme sa tešili, že si do peňaženky uložíme našetrené poklady. Peňaženka je súčasťou nášho každodenného života a využívame ju viac ako si uvedomujeme. V kategórii dámske peňaženky ponúkame peňaženky vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré Vám vydržia naozaj dlho. Vyberte si z našej bohatej ponuky veľmi starostlivo, pretože peňaženka Vás bude sprevádzať na každom kroku.


Peňaženky už dávno nie sú len praktickým kúskom, ale skvelo spĺňajú aj reprezentatívnu funkciu. Peňaženka dokonale reprezentuje svoju majiteľku. Nájdete u nás jednoduché peňaženky pre konzervatívne typy žien, ale aj milovníčky pestrých farieb a vzorov si u nás prídu na svoje. Vyberte si podľa svojho vkusu z peňaženiek, ktoré vyhovejú aj tým najnáročnejším požiadavkám.


Tvar a veľkosť peňaženiek sa stále mení podľa najnovších módnych trendov. Aktuálne sú v móde čo najväčšie peňaženky, ktoré sa veľkosťou približujú malým kabelkám. Veľká peňaženka Vám poskytne mnoho úložného priestoru pre všetky doklady, karty ale aj fotky alebo vizitky. Vnútorné členenie peňaženiek je variabilné, preto v našej ponuke určite nájdete tú pravú, pri ktorej sa Vám rozbúcha srdiečko. Takisto si môžete vybrať z rôznych typov zapínaní. Ponúkame Vám peňaženky so zipsom, mechanickým nitom, cvokom alebo sponou.


Peňaženka môže byť aj ideálnym darčekom. Môžete ňou obdarovať svoju manželku, mamu, sestru alebo kamarátku. Navyše sa hodí aj ako darček pre Vašu kolegyňu alebo nadriadenú. Kvalitnou a elegantnou peňaženkou sa nedá nič pokaziť, je to naozaj hodnotný a originálny dar. Malá alebo veľká, klasická alebo extravagantná peňaženka poteší naozaj každú ženu.

 
 

Šírka peňaženky: 14 cm

Výška peňaženky: 9 cm

Hrúbka peňaženky: 3 cm

 

Materiál: ekokoža

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie