Dámske mikiny cez hlavu bordovej farby

21,50 € 

bx3511_16046

Dámy, túžite kráčať s najnovšími módnymi trendami? Chcete Váš šatník oživiť o trendové modely v zaujímavých farbách a strihoch? Prinášame Vám kolekciu dámskych mikín bez kapucne, vďaka ktorým vyniknete z davu a Váš look bude vždy jedinečný a originálny. Mikiny bez kapucne z našej ponuky sú dobre kombinovateľné s peknými nohavicami, rifľami alebo sukňou.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske mikiny
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske mikiny bez kapucne z našej ponuky vyzdvihnú Vašu ženskosť a skvelo osviežia Váš outfit. Nájdete u nás mikiny s potlačou alebo kvetované mikiny, ktoré sa v tejto sezóne tešia veľkej obľube u žien. Široká škála módnych dámskych mikín Vám ponúka na výber mikiny s dlhým rukávom, aj mikiny cez hlavu bez zipsu. Pre vyzdvihnutie elegancie sú mikiny bez kapucne ako stvorené. Klasické farby, ale aj najmodernejšie farebné odtiene Vás zvýraznia a prinesú ten správny prievan do Vášho šatníka.

Veľkou výhodou týchto mikín je, že sú kombinovateľné s rôznymi typmi nohavíc alebo topánok. Vo Vašom šatníku Vám určite nesmú chýbať farebné mikiny, ktoré sa najlepšie hodia k legínam alebo džegínsom. Či už si ich oblečiete do práce alebo na posedenie s rodinou a priateľmi, všade sa budete cítiť pohodlne a zároveň príťažlivo. Dámy nezabúdajte, že žena, ktorá je spokojná so svojim outfitom je spokojná sama so sebou.


Materiál: 100% bavlna


Tolerancia +/- 2cm

ROZMER  DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B)  DĹŽKA RUKÁVOV (C) DĹŽKA RUKÁVOV (D) 
Univerzálny     70 50   74 48

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaBordová
  • Druhbez kapucne

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie