Koženkové bundy dámske čierne

45,90 € 

8892

Jar a jeseň sú obdobia charakteristické náhlymi zmenami počasia. Aj keď je ráno slnečno, poobede Vás môže prekvapiť lejak. Dámy, preto je dobré sa do týchto ročných období vyzbrojiť kvalitnou prechodnou bundou, ktorá Vás ochráni a zároveň pekne dotvorí Váš jarný či jesenný outfit. Ponúkame Vám prechodné dámske bundy v trendových modeloch, rôznych farbách a veľkostiach.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske kožené bundy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

V premenlivom jarnom a jesennom počasí je Vašim najväčším pomocníkom prechodná bunda. Pri výbere jarnej dámskej bundy musíte dbať hlavne nato, aby bola vyrobená z kvalitného materiálu a dobre splnila svoju ochrannú funkciu. Prechodné dámske bundy z našej ponuky jednoznačne spĺňajú túto požiadavku. My ženy sa však rady obliekame do pekného oblečenia, ktoré musí byť inšpirované najnovšími módnymi trendami a chceme sa ostatným páčiť. Preto pri výbere jesenných búnd berieme ohľad aj na farbu a strih bundy. Obľúbené sú aj rôzne ozdoby a aplikácie ako napríklad kožušinka, výrazné zipsy a prívesky.


Z našej ponuky moderných jarných a jesenných vetroviek si vyberie určite každá žena, pretože u nás nájdete bohatú paletu dámskych búnd do prechodného počasia alebo chladnejších letných večerov. V tejto kategórii nájdete nielen klasické jarné športové bundy, dámske kožené bundy ale aj dámske rifľové bundy. V dámske jarnej prešívanej bunde či v dámskej bunde s kožušinou sa budete cítiť skvelo a určite si vyslúžite obdivné pohľady z okolia. Ponuka je naozaj široká, stačí si len vybrať a nosiť.


Materiál: 70% polyuretán, 30% polyester

 

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER SMlXLXXL
A 55 56 57 58 60
B 43 45 47 49 51
C 40 43 45 46 48
D 71 72 73 74 75
E 45 45 46 46 47


Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie