Luxusné dámske košele v tmavo modrej farbe so vzorom

27,50 € 

VT029GT

Dámy máte pocit,  že Váš šatník by potreboval oživenie v podobe nových módnych kúskov? Chcete vyniknúť z davu a byť nepriehľadnuteľná a originálna? Chýba Vám v zbierke elegantné a trendové oblečenie? Už nemusíte každé ráno postávať pred zrkadlom s beznádejou, pretože na našej stránke nájdete všetko po čom ženské oko túži.


Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske košele a blúzky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámska košeľa je kúskom oblečenia, ktorý by rozhodne nemal chýbať v žiadnom ženskom šatníku. Dámske košele z našej ponuky sú vyrábané podľa najmodernejšej technológie a ich strihy sú inšpirované najnovšími módnymi trendami. Vďaka tomu naše elegantné oblečenie kráča s dobou a nikdy nevýjde z módy. Kvalita materiálu zaručuje stálosť a dlhú životnosť oblečenia.

Košele sú vhodné na bežné každodenné nosenie, ale aj na formálne príležitosti. Dámy, pekná košeľa sa hravo stane Vašim každodenným pomocníkom, ktorý vylepší outfit v každom ročnom období. V zime k nim môžete doplniť svetrík alebo spoločenské sako. Sú kombinovateľné s elegantnými nohavicami, sukňou taktiež s módnymi doplnkami ako sú moderné hodinky alebo výrazný dámsky náhrdelník. V tejto kategórii nájdete klasické biele dámske košele, dámske rifľové košele ale aj vzorované košele. Stačí si jednoducho vybrať zo širokej škály farieb a strihov. Teraz Vám už nič nebráni vyzerať skvelo v práci a na každej príležitosti alebo akcii.

 

Materiál: 100% polyester

Vlastnosti:

  • PríležitosťFormálna
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie