Módne dámske hodinky hnedej farby

17,70 € 

Z377-8_5812

Ak ste typ ženy, ktorá si rada ladí a skladá celý svoj outfit, nie len oblečenie, topánky, ale aj doplnky, potom jednoznačne netreba zabúdať na náramkové hodinky. Na Vašej ruke sa budú skvelo vynímať a okrem toho, že Vám budú ukazovať koľko je hodín, splnia si aj svoju estetickú a imidžovú funkciu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske hodinky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Imidžové hodinky s koženým remienkom sú skvelou voľbou, ak nemáte rady stereotyp, ale s obľubou experimentujete s doplnkami, ktoré môžu aj nevýrazný outfit oživiť, dodať mu správny šmrnc a smerovať ho tam, kam chcete. Bez nákladných investícií môžete mať doma niekoľko kusov hodiniek, ktoré môžete striedať každý deň podľa Vašej nálady alebo sa nimi viete zladiť do poslednej bodky.


Štýlové hodinky s remienkom z ekokože Vás nielenže budú informovať o čase, ale stanú sa šperkom, ktorý bude zdobiť Vaše zápästie. Ak sa bojíte, že dámy, ktoré  nosia hodinky s koženým náramkom pôsobia seriózne, fádne alebo nezaujímavo, tak si môžte vybrať aj z farebných a trendy remienkov. Potom už nikto nezapochybuje o Vašom vkuse.

 

- hodinky sú vyrobené z nerezovej ocele
- minerálne sklo odolné proti poškriabaniu
- vodotesné hodinky

 

- ekokoža

 

Priemer hodiniek: 4 cm
Maximálny obvod remienka: 21 cm
Šírka remienka: 2 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaHnedá
  • Dámske hodinkys koženým remienkom

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie