Gladiátorky so srdiečkami čiernej farby

25,90 € 

Essence of Love

Dámy, máte aj Vy niekedy chuť vymeniť vysoké podpätky za pohodlné nízke sandálky na leto, z ktorých Vás určite nebudú bolieť chodidlá? Dámske gladiátorky sú pre Vás ideálnou voľbou! Doprajte si pocit osviežujúceho vánku aj na Vašich nohách, v tejto dámskej obuvi Vám vynikne  nie len krása opálenej pokožky ale aj typ Vašej osobnosti.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Gladiátorky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

História dámskych gladiátoriek sa začala písať už v starovekom Grécku. Avšak v starovekom Ríme ich gladiátory nosili ako obuv do bojov. Dámske gladiátorky sa radia medzi remienkové sandále, ktorých špecifikom je pohodlná nízka podrážka. Remienky obopínajú chodidlo a tým zabezpečia, aby Vaša noha bola pevná počas celého ich nosenia. Systém zapínania je zväčša prostredníctvom remienkov alebo pomocou šnúrovania či zipsu, ktorý má svoje umiestenie vzadu.

V súčasnosti sa dámske gladiátorky tešia veľkej obľube a patria medzi najvyhľadávanejšiu letnú obuv. Prinášame Vám tip ako jednoducho a ľahko si môžete skombinovať svoj outfit s touto dámskou obuvou. Ak ste nižšej postavy odporúčame Vám farby ako čierna, hnedá, či tmavo hnedá. Gladiátorky hravo skombinujete s letnými šatami, sukňou alebo krátkymi nohavicami. V našej bohatej ponuke dámskych gladiátoriek si môžete vybrať nielen zo širokého výberu farieb, ale aj rôznych aplikácií a motívov, s ktorými vyčaríte neodolateľný letný outfit, ktorý ocení každý naokolo. Fantázií v móde sa medze nekladú.


Materiál: ekokoža


ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23
37 24
38 24.5
39 25.5
40 26
41  26.5

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • Výška podpätku obuvNízky (do 3,5 cm)
  • ŠtýlGladiátorky
  • MateriálEko Koža
  • PríležitosťLeto
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie