Dámske topánky na leto lesklé v sivej farbe

24,50 € 

Phia

Dámy túžite kráčať v horúcich letných dňoch s ľahkosťou a pohodlnosťou? Dámske espadrilky sú ideálne letné topánky, v ktorých môžete vybehnúť na výlet, kúpalisko, prechádzku ale aj do práce. Ak sa chystáte stráviť pekné chvíle pri mori, určite si nezabudnite pribaliť svoje obľúbené espadrilky. Dámske plátenky ľahko skombinujete s letnými šatami, tričkom, blúzkou či sukňou a plážovou taškou.


Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Espadrilky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámy, hľadáte pohodlné a príjemné letné topánky? Najideálnejšimi topánkami na leto sú espadrilky, ktoré sa aktuálne tešia veľkej obľube u všetkých žien. Výhodou epadriliek je to, že sú vyrábané z priedušných materiálov, ktoré počas horúcich letných zabezpečia Vašim nohám komfort na každom kroku. Ak sa necítite  pohodlne v žabkách alebo šľapkách, chôdzu v mäkučkých espadrilkách si určite zamilujete.


V našej ponuke môžete nájsť široký výber espadriliek s nadčasovým dizajnom a rôznymi vzormi. S našimi dámskymi espadrilkami bude pre Vás vymýšľanie letného oufitu veľkou zábavou.  Vyhrať sa môžete farbami, motívmi, strihom, tvarom a ozdobami ako sú napríklad flitre a trblietky. Hitom tejto letnej sezóny sú háčkované espadrilky a espadrilky s námorníckym vzorom. Navyše Vaše nohy v tejto letnej dámskej obuvi nebudú pôsobiť ťažkopádne.


Heslom dámskych espadriliek je užívať si leto bez obáv a cítiť sa pohodlne počas celého dňa. Plátenky Vám dokonale spríjemnia chôdzu počas večernej letnej prechádzky. Sú univerzálnym kúskom, ktorý ľahko skombinujete so športovou sukňou, šatami ale aj s elegantnejšími nohavicami. Rozhodne týmito letnými topánkami nepokazíte žiadnu párty.

 

Vonkajší materiál: ekokoža

 


ROZMER VNÚTORNÁ DĺŽKA
3623
3724
3824.5
3925.5
4026
4126.5

 

AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie