Červené balerínky pre dámy

20,90 € 

Grunch

Na to, aby ste sa cítili žensky a elegantne nemusíte trápiť Vaše nohy vo vysokých opätkoch. Vymeňte pocit boľavých a unavených nôh za pocit pohodlia. Balerínky sa tešia ženskej obľube bez ohľadu na vek. Dámske balerínky, sú alternatívou, ktorá sa hodí tak k sukniam a elegantným nohaviciam, ako aj k rifliam.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Baleríny
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske balerínky sa stali obľúbenou alternatívou vysokých opätkov, ktoré nie každá žena zvláda bravúrne nosiť na nohách celý deň. Svoje využitie majú takmer počas celého roka. Dobre sa nosia nie len v letných horúčavách, ale aj počas teplých jarných a skorých jesenných dní. Balerínky sú univerzálnou obuvou, ktorú je možné nosiť na rôzne príležitosti. Je už na Vás, či si ich rady obujete na oslavu, vychádzku do mesta či do práce. Balerínky sú vynikajúcou obuvou aj na akcie ako sú svadby a plesy. 


Keď sú už Vaše nohy unavené z dlhého tancovania, ale Vy by ste ešte rada pokračovala v zábave, siahnite po pohodlnej obuvi, ktorá sa hodí aj k Vášmu elegantnému outfitu, a užívajte si do skorých ranných hodín. Vybrať si môžete balerínky rôznych štýlov. Elegantné, športové, háčkované, lakované a to všetko vo viacerých farebných kombináciách a prevedeniach. Ak chcete pôsobiť trendy a moderne, balerínky farebne zlaďte s kabelkou alebo vrchnou časťou odevu. V našej ponuke nájdete množstvo kúskov, z ktorých si stačí len vybrať, vyraziť von a užívať si pekné dni.

 
 

Materiál: eko semiš

 

Rozmer Vnútorná dĺžka 
3522.5
3623
3724
3824.5
3925.5
4026
4126.5

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaČervená

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie