Tmavo modré dámske kabelky na rameno so zlatými aplikáciami

28,50 € 

TB-0-15

Kabelky sú v dámskom outfite ako čerešnička na torte. Dokážu ho oživiť, doladiť, utvoriť dojem z celého výzoru. Aj keď kabelky na rameno patria skôr ku klasike, nebojte sa do nej vniesť štýlové farby, strihy a moderný dizajn. Pri obyčajnej ceste do práce sa tak aj Vy môžete cítiť ako modelka na móle.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Biznis kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Spomedzi všetkých typov kabeliek, ktorých je neúrekom, sú práve kabelky na rameno tými, ktoré si nachádzajú miesto u žien najčastejšie. Tieto kabelky prakticky prehodíte cez plece a ste pripravená vybehnúť z pohodlia domova. Ich využívanie je záležitosťou každého bežného dňa, či ide o všedné povinnosti alebo o príjemný čas oddychu s priateľkami. Dámske kabelky cez rameno môžete pokojne nosiť v ruke alebo aj prevesené na predlaktí. V tomto prípade sa nemusíte obávať toho, že by ste sa dopustili akéhokoľvek módneho prehrešku.

 

Neváhajte si vybrať z rôznych veľkostí, strihov a farieb kabeliek, ktoré sa hodia pre každú ženu. Kabelky predsa perfektne dopĺňajú ženský outfit a je najlepšie zladiť ich s topánkami, doplnkami alebo kúskom oblečenia. Celkový dojem bude potom bezchybný.

 
 

Výška kabelky: 29 cm

Šírka kabelky: 34 cm

Dno kabelky: 11 cm

 

Materiál: ekokoža

 

Kabelka sa môže nosiť na krátkom alebo dlhom popruhu. 

Kabelka má vnútornú priehradku.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • PríležitosťVoľný čas a práca
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie