Svetlo ružové dámske bikiny s čipkou

45,90 € 

Relleciga Crochet Lace

Vedeli ste o tom, že plavky, nazývané bikiny, sú pomenovaním pre dvojdielne dámske plavky? Nech už tento kúsok oblečenia nazývate akokoľvek, podstava zostáva stále rovnaká. Naša pestrá ponuka bikín Vás vovedie do sveta plaviek rôznych farieb a strihov.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bikiny
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

So stúpajúcimi teplotami a slnečnými lúčmi prichádza letná sezóna, ktorá sa samozrejme nezaobíde bez plaviek. Určite sa každá z nás zaoberá otázkou plaviek, najmä ak horúce letné dni budete tráviť pri mori alebo na kúpaliskách, prírodných jazerách či iných dovolenkových destináciách. Tak, ako v bežnom každodennom outfite aj v plavkách je dôležité, aby ste sa cítili príjemne, komfortne a žensky zároveň.


S našou novou kolekciou bikín budete pripravené nielen na toto leto, ale aj na ďalšie sezóny. Vybrať si môžete z rôznych farieb, strihov, možností viazania či zapínania. Ak uprednostňujete bikiny bez ramienok alebo s ramienkami aj Vy nájdete to, čo hľadáte. Kombinovať ich môžete s tričkom, sukňou, šortkami, letným pareom, šatkami či zaručenou klasikou - letnými šatami. 

 

Materiál: 80% polyamid, 20% spandex

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaRužová