Vzorované dámske monokiny s tenkými ramienkami

60,90 € 

Valentina II

Dámy, patríte medzi ženy, ktoré uprednostňujú skôr jednodielne plavky, ale túžite po kúskoch, ktoré nie sú fádne, nezaujímavé a tuctové? Práve pre Vás máme pripravenú kolekciu letných monokín v pestrých farbách a strihoch, ktoré môžu byť zdobené aj rôznymi aplikáciami.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bielizeň a plavky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámy, máte vo svojom šatníku aspoň jeden kus letných monokín? Ak ste si práve položili otázku, čo sú monokiny a nie je Vám tento výraz celkom jasný, pozývame Vás nakuknúť  spolu s nami do sveta monokín, kde Vám ukážeme, že aj počas letnej dovolenky, alebo na kúpalisku či pri opaľovaní sa môžete cítiť príjemne a krásna zároveň. Monokiny sú používaným výrazom pre jednodielne plavky, ktoré sú typické najmä tým, že po stranách sú vykrojené a prestrihávané.


V našej kategórií monokín si môžete vybrať z rôznych farieb, strihov, ktoré sú s nariasením alebo hladké doplnené rôznymi aplikáciami. Tento asimetrický strih plaviek Vám pomôže skryť aj malé chybičky krásy, ktorými môže byť aj ochabnuté bruško po pôrode. Skvele sa hodia k šortkám, sukni, letným šatkám a na pláži krásne vyniknú s letným pareom.

 

Materiál: 80% polyamid, 20% elastan

Vlastnosti:

  • FarbaModrá