Tmavo modré pánske krátke teplákove nohavice

25,90 € 

4657

Hľadáte kvalitné pánske teplákové kraťasy, v ktorých sa budete cítiť príjemne počas letných horúčav? Hľadáte módny dizajn a jedinečný vzhľad? Tieto šortky budete nosiť radšej ako čokoľvek iné. Málo ktoré letné teplákové šortky Vám ponúknu taký komfort, voľnosť a vzdušnosť pri nosení. 

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Army oblečenie
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Pánske teplákové kraťasy patria medzi vyhľadávané a obľúbené letné oblečenie, ktoré nesmie chýbať ani vo Vašom šatníku. Kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a stálosť materiálu. Teplákové šortky sú vyrobené z bavlny príjemnej na dotyk, ktorá Vám zabezpečí pohodlie a Vaša pokožka bude lepšie dýchať aj počas letných horúčav. Sú ideálne na nosenie na každý deň a na každú príležitosť a skvele ich môžete kombinovať s tričkom, svetrom, mikinou, záleží len na Vás a na príležitosti, pri ktorej si ich chcete obliecť.  Môžete ich využiť na šport, doma a veľmi dobre sa hodia aj na chvíle strávené vonku s priateľmi. Krátke teplákové nohavice sa Vám budú pohodlne a komfortne nosiť, pretože majú sťahovaciu šnúrku, vďaka ktorej sa šortky prispôsobia Vašej postave.

 

Materiál:  75% Bavlna, 20% Polyester, 5% Elastan

 

Model má na sebe veľkosť XL (výška-186cm, váha-85kg).

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER   M LXLXXL
A x2  42 43 44 45
B  39 40 41 42
C  78 80 81 82
D  40 41 42 43

Vlastnosti:

  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie