Športové čierne pánske tepláky s lemovaním po bokoch

18,50 € 

ux1119_14509

Túžite aj Vy po pocite pohodlia? Objavte s nami novú kolekciu pánskych teplákov. Naša bohatá ponuka Vám poskytne široký rozmer športových, moderných, jednofarebných, maskáčových teplákov alebo tepláky s potlačou, nápismi či so zníženým sedom. Fashionday.eu Vám pomôže k tomu pravému komfortu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Tepláky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Pánske tepláky patria bezpochybne medzi tú časť pánskeho šatníka, ktorú muži obľubujú. Ak si Vaša práca vyžaduje formálne oblečenie, ako je košeľa, oblek či kravata, tak určite oceníte pocit oddychu a relaxu v pohodlných teplákoch. Aj keď sa to možno nezdá, ale prevažne si tepláky môžete obliecť po väčšine svojho voľného času. Mnoho mužov si nevie predstaviť svoj život bez fyzickej aktivity. Preto sú vynikajúcim spoločníkom, ktorý Vás neobmedzuje pri športe či iných činnostiach, ako napríklad cestovanie, turistika alebo sledovanie televízie.

 

Avšak čoraz viac a viac sa ukazuje to, že tepláky nie sú vhodné len do telocvične, ale svoje zastúpenie majú aj v mestskom štýle. Svojím moderným prevedením Vám dotvárajú pohodlný každodenný outfit. V našej ponuke si môžete vybrať z rôznych veľkostí, strihov, farieb, ktoré hravo skombinujete s trendy pánskou bundou, mikinou, tričkom či pohodlnými teniskami.

 

Materiál: 65% bavlna, 35% polyester

 

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER OBVOD PÁSA (A) DĹŽKA (B)
M 36 101
L 37 102
XL 39 104
XXL 41 106

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie