Zlaté dámske sandále na platforme

26,90 € 

AL-59

Chcete byť trendy a neprehliadnuteľná aj v lete? Odpoveďou na túto otázku sú sandále s vysokou platformou alebo opätkom, ktoré  sú vhodné pre každú modernú ženu. Ponúkame Vám nadčasové kúsky vhodné na rôzne príležitosti. Okrem pohodlnosti Vám ponúkajú aj štýlovosť , svojimi vysokými opätkami opticky predĺžia Vaše nohy a farebné kombinácie zasa zvýraznia odtieň opálenia Vašej pokožky.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Platforma
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Každej modernej žene by na teplé dni určite nemali chýbať sandále. Ponúkame Vám letnú dámsku obuv rôznych štýlov, farebných kombinácií s rozličnou výškou  a hrúbkou opätku alebo na platforme. S našimi sandálmi oslníte na každej letnej párty, prechádzke v meste, na nákupoch, dovolenkách alebo aj v práci. Sandále z našej online ponuky si môžete doladiť k rôznemu typu oblečenia, k sukniam, šatám, ale aj k rifliam či krátkym nohaviciam. Svojim zdobením a dizajnovým prevedením Vám dodajú jedinečnosť a ženskosť, ktorou oslníte každého.

Materiál: eko semiš

 

Výška podpätku je 12 cm

Vlastnosti:

  • MateriálEko Semiš
  • FarbaZlatá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie