Bavlnená polokošeľa pre pánov v sivej farbe

16,50 € 

2729

Pánske polokošele s dlhým rukávom podľa stylistov predstavujú ekvivalent pre dámske kokteilové šaty v čiernej farbe, takže aspoň 1 Vám odporúčame vlastniť. Všestranné využitie tohto kúsku oblečenia ocení športovec aj elegán. Polokošele nachádzajúce sa v našej ponuke sú vyrobené z kvalitných materiálov a zaručia Vám pocit pohodlia pri ich nosení.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dlhý rukáv
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Pánske polokošele s dlhým rukávom - klasika, ktorá sa stále drží v móde. Hoci boli spočiatku počas tenisu, kriketu, golfu alebo jachtingu využívane hlavne ako športové dresy, tak v súčasnosti to už neplatí. Predstavujeme Vám moderný kompromis medzi košeľou a športovým tričkom, na ktorom nesmie chýbať golier a zapínanie s dvoma alebo troma gombíkmi s výstrihom do tvaru V. Vybrať si môžete z našej ponuky jednofarebných alebo originálnejších polokošieľ s logom či potlačou a kontrastným golierom, ktoré budú odrážať vašu osobnosť a vkus. Skombinujte ich s vhodnými chino nohavicami, športovejším sakom a elegantnejšími topánkami z našej ponuky a zaujmite svoje okolie. Počas teplejších dní dlhý rukáv môžete vymeniť za krátky.

 

Materiál: 100% bavlna

 

Tolerancia +/- 2 cm

ROZMERMLXLXXL
A 68 69 72 74
B 54 56 57 60
C 55 58 59 61
D 79 81 82 83
E 50 52 53 54

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie