Biele tielka s nápisom LIFE

15,90 € 

1075

Patríte medzi mužov, ktorí pri svojom obliekaní uprednostňujú ležérne a pohodlné kúsky oblečenia, ale pritom chcú vyzerať skvelo a IN? Práve Vám by pánske tielka nemali chýbať v šatníku. Ich kvalita, voľný strih, farebnosť nielenže, vyzdvihnú Vašu mužnosť, ktorú určite ocení nie jedna žena a navyše Vám poskytnú maximálny komfort z nosenia najmä počas leta.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske tielka
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

S dovolenkovou sezónou a letnými horúčavami, každému z Vás padne vhod, ak na seba nemusí vrstviť viacero kúskov oblečenia. Počas teplých letných dní je určite príjemnejšie a pohodlnejšie mať toho na sebe menej ako sa potiť v pracovnom obleku s utiahnutou kravatou či klasickom kostýme, ak si to povaha práce či pracovný dress code nevyžaduje. Ženy skôr siahajú po ľahkých letných šatách a muži preferujú ležérny štýl, ktorého neoddeliteľnou súčasťou sú aj pánske tielka. Ak sa chystáte do telocvične alebo sa venujete iným športovým aktivitám určite oceníte nielen kvalitu materiálu ale aj voľný strih pánskych tielok, ktoré Vás nebudú obmedzovať pri pohybe a Vy si svoj tréning môžete užiť naplno. Pánske tielka sú určené výhradne len pre milovníkov športu, ale obliecť si ich môžete počas cestovania, do mesta, na kávu alebo na bežné nosenie. V ponuke nájdete jednofarebné, farebné, tielka s potlačou, nápismi, maskáčové, športové, ktoré sa skvele hodia k rifliam, šortkám, teplákam či bermudám alebo aj mikine.

 

Materiál: 100% bavlna

 

Model má na sebe veľkosť XL (výška 182cm, váha 82kg).

Tolerancia +/- 2 cm

ROZMERMLXL2XL
A 70 71 73 74
B 47 49 51 52
C 47 49 51 52

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaBiela

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie