Sivé pánske slnečné okuliare pilotky

12,50 € 

KRP5

Už z názvu vyplýva, že hlavnou úlohou slnečných okuliarov je chrániť náš zrak pred negatívnymi vplyvmi slnečného žiarenia. Slnečným okuliarom vďačíme aj za to, že sa cítime pohodlne, keď sme v lete vonku a môžeme si užívať pohladenie slnečných lúčov na našej tvári. Vyberte si z našej ponuky rôznych štýlov a tvarov slnečných okuliarov, v ktorých očaríte svoje okolie.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske slnečné okuliare
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Určite ste už zažili ten nepríjemný pocit, keď ste počas slnečných dní chodili so sklonenou hlavou, prižmúrenými očami a na ulici ste takmer narazili do človeka, ktorý kráčal oproti. Slnkom prežiarený deň pre Vás vtedy nebol potešením, ale trápením. Takéto starosti už zažívať nemusíte! Lepším riešením ako ostať počas slnečných dní doma je vybrať si slnečné okuliare. Tie sú tu na to, aby ochránili Váš zrak pred škodlivým UV žiarením a tiež Vám umožnili užívať si slnečné dni s otvorenými očami. Ich nosenie nie je len výsadou letných dní, ale každej chvíle, keď sa slnko zjaví na oblohe.Páni, nosenie slnečných okuliarov určite ocenia pri šoférovaní, kedy je dôležité cítiť sa komfortne a mať dobrý výhľad na situáciu na ceste.

 

K dispozícii pre Vás máme slnečné okuliare v rôznych štýloch, pilotky, zrkadlovky aj okuliare na šport. Pánske slnečné okuliare odrážajú súčasné módne trendy a v našom outfite majú okrem praktickej aj estetickú funkciu. Okuliare sú dnes súčasťou nášho imidžu. Obľubujete pri okuliaroch plastové rámy alebo preferujete viac ich kovový vzhľad? V našej ponuke si každý nájde tie, ktoré hľadá.

  

 UV filter: UV 400 + Polarizačný filter

Účel: pre vodičov, na každodenné použitie

Kategória filtra: 3

  

 

Tolerancia +/- 2 cm

 

ROZMER Univerzálny
A (cm) 14,3
B (cm) 6,3
C (cm) 5,1
D (cm) 5,3
E (cm) 12,4

 

Vlastnosti:

  • PríležitosťLeto
  • FarbaSivá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie