Krátka pánska jesenná bunda bez kapucne v tmavomodrej farbe

46,90 € 

5106

Ak hľadáte aktuálne módne trendy pánskych prechodných búnd, tak ste na správnej stránke. V našej bunde na jar/jeseň sa bude cítiť nie len cool a zaujímavo, ale nezaskočí Vás nepripravených ani vyčíňanie počasia. Každý muž si vyberie svojho favorita, pretože na stránkach fashionday.eu nájdete nie len vetrovky pre športové a neformálne typy chlapov, ale aj elegantnejšie kúsky.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Pánske prechodné bundy
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Pánske prechodné bundy sú nevyhnutnosťou v stredoeurópskych zemepisných šírkach. Z našej ponuky kvalitných vetroviek na jeseň a jar si vyberie určite každý, pretože u nás nájdete bohatú paletu búnd do prechodného nevypočítateľného počasia. 
Uprednostňujete gombíky namiesto zipsu? To nie je problém. A pre pánov, ktorý majú radi jednoduchý štýl máme trendy modely, ktoré neobsahujú množstvo aplikácii a vreciek. Ale ak patríte medzi typy chlapov, ktorým nerobí problém aj červená či iná výrazná farba, tak si v našej ponuke určite nájdete niečo pre seba. Variabilita v podobe rifľových častí, rôznych prešívaných vzorov, ale aj kapucne, športové kúsky, či elegantnosť. To všetko nájdete medzi modernými pánskymi vetrovkami, s ktorými určite budete v svojom okolí vzbudzovať patričnú dávku zaslúženej pozornosti.

 

Materiál: 100% polyester

Odporúčame osobám nosiacim veľkosť M aby si zvolili veľkosť L.  

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER MLXLXXL3XL
A 64 65 67 68 70
B 53 56 57 58 61
C 46 48 51 52 53
D 79 82 83 85 88
E 49 50 51 52 53
 

Vlastnosti:

  • PríležitosťJar/Jeseň
  • FarbaModrá

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie