Bordové pánske bomber bundy bez kapucne do prechodného počasia

24,90 € 

tx1639

Vkusné bombery sú obľúbenou voľnou medzi prechodnými bundami  nie len u odvážnych a nespútaných  teenagerov, moderných mužov, ale aj pre pánov, ktorí chcú pôsobiť mladistvo a štýlovo. Prinášame Vám kolekciu jedinečných kúskov tejto sezóny, ktoré dostanú Vaše okolie, no hlavne ženy, do kolien.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Bombera
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

 

Objavte s nami najnovšie trendy medzi pánskymi bomber bundami. Tieto čoraz  viac vyhľadávané modely prechodných vetroviek, ktoré nosili hlavne piloti, sa z kokpít lietadiel adaptovali do denného života a bežnej mestskej módy. Urobte si radosť touto nadčasovou klasikou a obohaťte svoj šatník. Je to ideálna voľba, ak je vonku už príliš teplo na zimnú bundu, ale zároveň stále chladno na mikinu. Pre pánov, ktorí majú radi jednoduchý štýl máme trendy modely, ktoré neobsahujú množstvo aplikácii a vreciek. Ale ak patríte medzi typy chlapov, ktorým nerobí problém aj červená či iná výrazná farba, alebo milujete army štýl a nič iné takmer ani nenosíte, tak v našej ponuke si určite nájdete niečo pre seba. Variabilita v podobe nášiviek, bočných zipsov na rukávoch alebo v oblasti hrude. To všetko nájdete medzi modernými pánskymi bomberami, ku ktorým si v našom eshope môžete dokúpiť aj mikinu, športovú košeľu, ale aj mnoho iných kúskov do svojho výsledného outfitu.


Materiál: 100% nylon

 

Tolerancia +/- 2cm

ROZMER DĹŽKA (A) HRUDNÍK (B) PÁS (C) DĹŽKA RUKÁVOV (D) DĹŽKA RUKÁVOV (E)
M 66 54 44 77 47
XL 71 58 46 81 50
XXL 73 60 48 83 52

Vlastnosti:

  • PríležitosťJar/Jeseň
  • FarbaBordová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie