Hnedé dámske náramkové hodinky s príveskom

11,00 € 

Z448KAR

Ak patríte medzi dámy, ktoré sa rady skrášlia náramkom, potom určite oceníte ponuku našich ozdobných náramkových hodiniek. Hodinky s ozdobnými remienkami neslúžia len ako praktický kúsok Vášho outfitu. Rôzne prívesky či kamienky na remienkoch urobia z obyčajného ukazovateľa času štýlový módny doplnok.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske hodinky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske ozdobné hodinky sú doplnkom, ktorý Vám ukáže čas a ostatným naokolo ukáže, že máte štýl. Vyberať si môžete z náramkových hodiniek s príveskom, viacerými remienkami či z hodiniek vyložených malými kamienkami. Takýmito hodinkami upútate svoje okolie na prvý pohľad. Medzi dámskymi ozdobnými hodinkami nájdete také, ktoré sa dajú jednoducho zladiť k elegantnej blúzke a nohaviciam, ale aj také, ktoré budete rady nosiť počas bežných dní k tričku a rifliam.


Ozdobné hodinky majú svojich priaznivcov nie len u mladých slečien, ale aj u dám, ktoré obľubujú elegantný štýl obliekania. Spojenie praktického využitia a módneho šperku v dámskych náramkových hodinkách sa Vám bude páčiť.

 

- hodinky sú vyrobené z nerezovej ocele
- minerálne sklo odolné proti poškriabaniu
- hodinky sú na batériu
- zapínanie na magnet


Priemer hodiniek: 2,5 cm
Obvod remienka: 20 cm
Šírka remienka: 2,5 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaHnedá
  • Dámske hodinkys ozdobným remienkom

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie