Dámska sada ružových elegantných kabeliek do ruky

34,90 € 

TB-S-180_18179

U žien platí pravidlo, že kabeliek nikdy nie je dosť. Dámske kabelky by sme, pokojne, mohli nazvať aj ženskou slabosťou. Veď koľkokrát, keď ste len tak kráčali po ulici, upútala Vašu pozornosť kabelka inej ženy? Vyberte si aj Vy zaujímavú kabelku, ktorá zaujme na prvý pohľad.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Biznis kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Kabelky sú súčasťou šatníka každej ženy. Ako dievčatká sme sa od mala hrali s kabelkami našich mám a tvárili sa, že sme už veľké dámy. Teraz, keď už veľkými dámami sme, môžeme si vyberať kabelky, ktoré sa nám páčia, a ktoré nám dodajú osobitý štýl. Kabelky do ruky sa ideálne hodia k elegantnému alebo športovo elegantnému outfitu. Takéto kabelky nemajú príliš dlhé rúčky, preto ich nosíme len tak v ruke alebo zavesené na predlaktí.

 

Býva zvykom, že súčasťou kabelky je aj dlhé ramienko, ktoré si môžete na kabelku upnúť, prevesiť ju cez plece, a mať tak na chvíľu voľné obe ruky. Dámske kabelky do ruky z našej ponuky Vám ponúkajú možnosť výberu z viacerých veľkostí, štýlov, strihov a samozrejme farieb. Poddajte sa ženskej slabosti a vyberte si kabelku podľa Vašich predstáv.

 

Šírka: 37 cm (veľká) / 30 cm (malá)

Výška: 26 cm (veľká) / 21 cm (malá)

Hĺbka: 11 cm (veľká) / 8 cm (malá)

 

Materiál: ekokoža

 

Kabelka má vrecko na telefón.

Kabelka má krátky nastaviteľný  popruh.

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaRužová

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie