Čierne šaty nad kolená s kvetmi na každú príležitosť

24,50 € 

ey0315_15758

Dámy, hľadáte nové šaty, v ktorých chcete prežiť šťastné leto? Niečo moderné, sexi a zároveň pohodlné? Keď je vonku pekné počasie ponúka sa nám veľa možností ako stráviť príjemné chvíle s rodinou a priateľmi. Pekné šaty Vás budú s radosťou sprevádzať počas celej jari a leta. V našej ponuke s istotou nájdete tie pravé šaty, do ktorých sa zaľúbite na prvý pohľad!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske šaty
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske šaty sú kúskom, ktorý podčiarkne Vašu ženskosť a vyzdvihne Vaše prednosti. Nechajte sa očariť dámskymi šatami v elegantnejšom, ale aj v ležérnom štýle, ktoré Vám prinášajú novodobú hru trendov. Vybrať si môžete z ponuky jednofarebných šiat, či pekných šiat so vzorom. Jemný kvietkovaný vzor Vám dodá dievčenský šarm a vyzdvihne Vašu nežnú osobnosť.

Pekné šaty sú univerzálnym pomocníkom pri tvorbe zaujímavého jarného aj letného outfitu. Je to už len na Vašom vkuse a kreativite, s čím ich skombinujete. K letným šatám môžete nosiť lodičky, tenisky, balerínky, sandále na podpätku alebo espadrilky. Možností je nekonečne veľa. Nech si k nim už obujete čokoľvek, žiariť budete na každom kroku. Dámy, neváhajte a vyberte si tie svoje šaty, ktoré Vás dostanú a Vy v nich zožnete obdivné pohľady z okolia.


 

Materiál: 95% polyester, 5% elastan

 

ROZMER DĹŽKA HRUDNÍK PÁS ŠÍRKA BOKOV 
S 86 40 31 58
M 86 42 33 60
L 86 44 35 62
XL 87 46 36 64

Vlastnosti:

  • FarbaČierna