Strieborné dámske hodinky z chirurgickej ocele

18,30 € 

Z409S

Hodinky s kovovým remienkom patria k módnym doplnkom, ktoré ženy veľmi rady nosia. Kľudne by sme ich mohli zaradiť do kategórie dámskych šperkov. Na dámskej ruke sa budú vynímať krásnym leskom. Kovový vzhľad dámskych hodiniek im dodáva nádych elegancie a luxusu, ktorý oceníte.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske hodinky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Hodinky s kovovým remienkom sa tešia veľkej obľube u pánov aj u dám. Výsadou kovových remienkov pri hodinkách je to, že sa neošúchajú, nepotrhajú a nestratia svoj tvar ani každodenným nosením. Kovový remienok je odolný a tak prispieva k životnosti hodiniek. Ponúkame Vám dámske hodinky v prevedeniach z rôznych kovov. Vybrať si môžete z imitácie zlatých, strieborných či ružových prevedení.


Rozumieme tomu, že každá žena má svoj osobitý štýl a preto Vám ponúkame dámske hodinky jednoduchšieho vzhľadu s jemným, tenším remienkom, ale aj hodinky, ktoré sú zdobené kamienkami na ciferníku alebo na náramku hodiniek. Kovové hodinky sa dobre nosia k elegantnejším či spoločenským outfitom. Hodinky tak kľudne môžu nahradiť funkciu náramku na dámskom zápästí. Dámske hodinky s kovovým náramkom, ako praktický šperk, môžu byť tiež darované blízkej osobe k výročiu či inému sviatku.


- hodinky sú vyrobené z chirurgickej nerezovej ocele


Priemer hodiniek: 2,8 cm
Hrúbka hodiniek: 0,5 cm
Maximálny obvod remienka: 21 cm
Šírka remienka: 0,6 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťFormálna
  • FarbaStrieborná
  • Dámske hodinkys kovovým remienkom

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie