Dámske hodinky so silikónovým remienkom oranžovej farby

7,30 € 

Z204POM_4621

Hodinky už nie sú len prostriedkom vďaka ktorému sa dozvedáme koľko je hodín. Hodinky sa v súčasnosti nosia ako módny doplnok alebo ako náhrada náramku. Dámy, ktoré rady kombinujú farby a zlaďujú svoj outfit si s hodinkami so silikónovým remienkom prídu na svoje. Pestré trendy prevedenia rozžiaria Váš deň!

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske hodinky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Silikónové hodinky sú čoraz viac populárne medzi mladými a modernými ľuďmi. Hodiniek so silikónovým remienkom môžete mať doma viacero a prispôsobovať ich nosenie outfitu, ktorý si vyberiete na každý deň. Hodinky so silikónovým remienkom príjemne sedia na ruke a pohodlne sa nosia. Silikónový materiál, z ktorého sú remienky vyrobené, je ľahký a ponúka tiež možnosť vyhotovenia remienkov v rôznych tvaroch. Ľahšie tak medzi nimi nájdete práve ten, ktorý Vám sadne ako uliaty.


V našej ponuke nájdete hodinky v rôznych prevedeniach. Vyberať si môžete z jednoduchých silikónových hodiniek, hodiniek s kovovými doplnkami alebo z hodiniek s ozdobnými kamienkami, ktoré sa hodia aj k elegantnejšiemu oblečeniu. Športový dizajn u väčšiny silikónových hodiniek ulahodí Vášmu športovému ja a uvítate ho pri vykonávaní rôznych aktivít vo voľnom čase.


- hodinky sú vyrobené z nerezovej ocele
- minerálne sklo odolné proti poškriabaniu
- hodinky sú na batériu


Priemer hodiniek: 4 cm
Maximálny obvod remienka: 25 cm
Šírka remienka: 2 cm

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas
  • FarbaOranžová
  • Dámske hodinkyso silikónovým remienkom

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie