Biele dámske športové tenisky s mašľou a strapcami

28,90 € 

8271

Ak Vás už bolia nohy z neustáleho nosenia lodičiek na vysokom opätku, tak Vám prinášame príjemnú a komfortnú alternatívu na voľný čas alebo rýchle vybehnutie do mesta. Naša dámska športová obuv bude skvelým kúskom Vášho moderného outfitu.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Dámske tenisky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

V spoločnosti už dávno neplatí, že ženy majú podliehať len trendom elegantnej módy, ale aj každá biznismenka, advokátka alebo asistentka riaditeľa potrebuje vymeniť reprezentatívny štýl obliekania a obuvi za niečo pohodlné. Dámska športová obuv je príjemným opakom lodičiek a vysokých opätkov, ktoré na rozdiel od nich doprajú Vaším nohám uvoľnenie a vytúžený komfort.

 

V našej ponuke nájdete množstvo moderných kúskov topánok na voľný čas, ktoré si viete doladiť k svojmu výslednému looku. Každý si nájde to svoje, či ste už zástancom čistej bielej línie tenisiek alebo sa nebojíte aj odvážnych a výrazných vzorov, či farieb. Ak nemáte radi obuv so šnurovaním, tak si zvoľte topánky, do ktorých len jednoducho vsuniete nohu a Vy môžete vybehnúť von za oddychom alebo nákupmi.

 

Vrchný materiál: eko koža

 

ROZMER VNÚTORNÁ DĹŽKA (cm)
36 23.5
37 24
38 24.5
39 25
40 25.8
41 26.5
   

 AKO ODMERAŤ VEĽKOSŤ NOHY

Správnym odmeraním dĺžky Vášho chodidla predídete zvoleniu nesprávnej veľkosti.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • FarbaBiela