Jednoduchá čierna dámska crossbody kabelka s retiazkovým ramienkom

16,50 € 

TB-0-87

Kabelky crossbody patria, snáď, k najobľúbenejšiemu typu kabeliek. Rady ich nosia ženy s vyhradeným elegantným štýlom, a tiež ženy, ktoré viac preferujú športovejšie ladený outfit. Kabelky, ktoré sa nosia krížom cez telo, sú praktický využiteľné, napríklad, keď potrebujete mať voľné ruky na nákup.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Crossbody kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Crossbody kabelky sú tašky, ktoré majú dlhší nastaviteľný ramienok. To, že dĺžka popruhu je dlhšia ako u kabeliek, ktoré nosíme, napríklad, cez rameno, ju umožňuje nosiť prekríženú cez telo. Takéto nosenie tašky Vám dovoľuje mať, v prípade potreby, voľné obe ruky. V súčasnosti sú tieto kabelky veľmi obľúbené u väčšiny žien. Hodia sa takmer ku všetkému a ich využitie nie je obmedzené len na vybrané udalosti. Zobrať si ich môžete na prechádzku mestom, menší nákup, večer do kina s kamarátmi alebo aj na párty či oslavu. Stačí si len zvoliť vhodnú veľkosť, farbu, štýl kabelky.

 

Pre dokonalé zladenie si môžete kabelku, tradične, skombinovať s topánkami, opaskom alebo inými doplnkami. Nemusíte, však, váhať ani nad možnosťou zvoliť si kabelku výraznejšieho farebného odtieňa, ktorý bude s Vašim outfitom v kontraste. Moderné a šik kombinácie sa Vám s novou kabelkou budú vytvárať ľahko a jednoducho.

 

Výška kabelky: 16 cm

Šírka kabelky: 23 cm

Dno kabelky: 9,5 cm

 

Materiál: ekokoža

 

Kabelka má zadné vrecko na zips.

Vlastnosti:

  • MateriálEko Koža
  • PríležitosťVoľný čas a práca
  • FarbaČierna

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie