Štýlová dámska biznis kabelka striebornej farby

34,90 € 

NBAG1380 .MI4

Kabelky sú súčasťou ženského sveta, ktorý je pre opačné pohlavie len záhadou. Je tajomstvom, čo všetko obyčajná dámska kabelka dokáže obsiahnuť. Biznis kabelky ocenia dámy každého veku, ktoré vďaka nim svojmu výzoru dodajú elegantný nádych a štýl. Biznis kabelky patria k trendom, ktoré len tak nezapadnú prachom.

Tento produkt je vypredaný.

Zobraziť novú kolekciu pre tento rok z kategórie ...

Biznis kabelky
  • euro symbol on blue backgroundDoprava od 1,99 €
  • two spinning arrowsVrátenie tovaru do 14 dní
  • commercial van vehicleDoprava ZADARMO od 130,00 €
  • simple calendar with selected dateDodanie 2-5 dní

Detaily:

Dámske biznis kabelky sú tak, ako všetky kabelky, praktickým, ale aj estetickým doplnkom každej ženy. Biznis kabelky sú navrhované tak, aby sa do nich pokojne vošlo všetko, čo žena počas dňa potrebuje a tiež veci, ktoré potrebuje do práce. V kabelke tak so sebou môžete nosiť potrebné papiere, tablet či malý notebook. Svojim dizajnom sa bez problémov hodia k elegantnému pracovnému outfitu ako je dámsky kostým či sukňa s blúzkou.


Dámske kabelky v štýle biznis sú obľúbené nie len u žien, ktoré pracujú v kancelárii, ale sú populárne u všetkých žien, ktoré obľubujú štýl obliekania s nádychom elegancie. K svojmu outfitu si môžete zvoliť biznis kabelku výraznejšej farby, ktorú skombinujete s lodičkami alebo inými topánkami. Budete tak vyzerať decentne a predsa zažiarite.

 

Výška kabelky: 32 cm

Výška kabelky s rúčkami: 45 cm

Šírka kabelky: 37 cm

Hrúbka kabelky: 15,5 cm

Dno kabelky: 37 cm x 13 cm

Dĺžka rúčky kabelky: 42 cm

Maximálna dĺžka ramienka: 148 cm

 

Materiál: ekokoža

 

Kabelka má zapínanie na zips.

Kabelka má vnútorné vrecko na zips.

Vlastnosti:

  • PríležitosťVoľný čas a práca
  • FarbaStrieborná

Podobné produkty

Ľutujeme, ale tento produkt je už výpredaný, ide o starý model. Ako alternatívu Vám môžeme ponúknuť tieto produkty z novej kolekcie